Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om binnen een termijn van 14 dagen (zichttermijn) zonder opgave van redenen de bestelling te herroepen. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht verzoeken wij je het product aan te melden voor retourzending doormiddel van het invullen van het retourformulier. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij je direct per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na de retourmelding dien je de producten terug te sturen. Het retourformulier vind je terug onderaan deze pagina.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Uiteraard ontvang je het bedrag enkel terug wanneer wij de producten retour hebben ontvangen in goede staat.

Retourneren is helemaal gratis, wij betalen de retourkosten. 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

 • producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de koper, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • producten die snel kunnen bederven of verouderen;
 • producten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop ondernemer geen invloed heeft;
 • voor losse kranten en tijdschriften;
 • voor audio-en videoopnamen en computersoftware waarvan de koper de verzegeling heeft verbroken;
 • voor verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 • voor diensten en digitale inhoud anders dan op een materiële drager betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens
  een bepaalde periode, waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de koper is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken en voor diensten betreffende weddenschappen en loterijen.

Aanmelden van een retour

Je kunt dit doen met het retourformulier welke onderaan deze pagina terug te vinden is.

De verzendkosten en het risico van verzending van jou adres naar onze vestiging is voor onze rekening, retourneren is dus altijd gratis. Dit geldt zowel voor kosten bij ‘gewone postverzending’ als bij verzending van producten die niet per ‘gewone post’ verzonden kunnen worden. In geval van garantie of transportschade of foute van ons, maken wij een retourlabel aan, die u ontvangt via de mail, het pakket kan kosteloos bij Post.nl ingeleverd worden.

Voorwaarden retourneren

Voor alle retourzendingen gelden de volgende richtlijnen ten aanzien van de zending:

 • Het product moet degelijk verpakt zijn (zo mogelijk in de originele verpakking) met een omdoos.
 • Het product mag niet beschadigd zijn.
 • Het product moet volledig met alle accessoires, kabels, boekjes, etc. ingeleverd worden.
 • Plak geen stickers, plakband of etiketten op de originele doos en schrijf niet op de verpakking.
 • Stuur de producten altijd gefrankeerd en verhoogd aansprakelijk naar ons.
 • Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd.

Terugbetaling

Voor alle retourzendingen gelden de volgende richtlijnen voor de terugstorttermijnen nadat wij jouw product weer in ontvangst hebben genomen:

 • iDEAL: binnen 3 werkdagen
 • Mastercard, Apple Pay en Bancontact: binnen 7 werkdagen

Vragen?
Wanneer je nog vragen heeft over het retourneren, dan kun je contact met ons opnemen.

Retour formulier

Door onderstaand formulier in te vullen, ontvang je binnen 24 uur een retourlabel waarmee je de bestelling terug kunt sturen.

Winkelwagen
Whatsapp met ons!