Nooit meer een loslatende plakspijker

Plakspijkers met
voldoende draagkracht

Gemiddelde klantenbeoordeling 9,2

plakspijkers reviews

Hoeveel kg draagkracht heb jij nodig?

Plakspijkers.nl maakt het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We willen dat jij de beste zelfklevende spijker gebruikt voor hetgeen dat jij wilt ophangen zonder te boren! De draagkracht van een zelfklevende spijker verschilt per merk en type, kies hieronder hoeveel kg de plakspijker moet kunnen dragen en je krijg automatisch een overzicht van spijkers die geschikt zijn voor jou!

Voorjaarsaanbieding: De aanbiedingen op Plakspijkers.nl lopen tot 31 mei 2024.

4 KG draagkracht

Hang spullen op die tot 4 KG wegen

5kg draagkracht

Hang spullen op die tot wel 5kg wegen

10KG draagkracht

Voor de zwaardere wanddecoratie!

Bekijk hier alle producten

Draagkracht is belangrijk!

Een van de belangrijkste specificaties van een plakspijker is de draagkracht. De draagkracht bepaald namelijk hoeveel gewicht de klevende spijker kan dragen. Kiezen voor de juiste hoeveelheid draagkracht zal ervoor zorgen dat jouw opgehangen spullen nooit naar beneden zullen vallen!

Draagkracht is een som

Wanneer één plakspijker 5KG draagkracht heeft, hebben 2 plakspijkers samen 10kg draagkracht. Met 2 spijkers hang je dan met gemak iets van 10kg op!

Uitgebreid getest

Plakspijkers.nl test zelf de draagkracht van elke spijker. Zo zijn we er zeker van dat al onze producten 100% zeker de draagkracht waar kunnen maken. Zo hoef jij zelf niet te testen...

Vandaag besteld, is morgen in huis

Snel en gemakkelijk. Geniet direct van je opgehangen items!

Gratis thuis bezorgd vanaf €20

Bij bestellingen vanaf €20 betaal je geen verzendkosten

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten?

Kom je er niet helemaal uit? En wil je graag advies over welke varianten het beste zijn voor het geen dat jij wilt ophangen? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via WhatsApp, we reageren vaak al binnen 1 minuut!

Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen of direct bellen op 085-0602352.

Veel gestelde vragen

Over de draagkracht

De draagkracht van een spijker is het aantal gewicht dat een plakspijker kan dragen. Je kunt dus een product met een gewicht tot aan de maximale draagkracht van de plakspijkers eraan hangen. Zo ben je er zeker van dat het ophangsysteem niet loslaat waardoor het naar beneden zal vallen. 

 

Het is belangrijk dat het maximale draagvermogen niet overschreden wordt!

Wanneer je een kleefspijker aan de wand hebt bevestigd welke goed is ontsmet volgens de gebruiksaanwijzing. Zal elke plakspijker in ons assortiment levenslang zijn draagkracht behouden. Het is dus een fabeltje dat  in verloop van de tijd de draagkracht verloren gaat waardoor hij na een aantal maanden of jaren alsnog los zou laten.

Nee, het belangrijks dat je de maximale draagkracht niet overschrijdt. Kies dan voor een zelfklevende spijker met meer draagkracht. 

De draagkracht die aangegeven staat, is het gewicht dat 100% gehouden kan worden. Wanneer je iets meer gewicht eraan hangt, kan het zo zijn dat dit blijft hangen, maar de zekerheid vervalt hier.

Nee, de draagkracht zal altijd op elke wand hetzelfde zijn. Wel is het belangrijk dat je een klevende spijker kiest die geschikt is voor de wand waarop jij deze wilt bevestigen. Als dit niet het geval is, kan dit wel degelijk de draagkracht doen verminderen. Ook kan het dat zijn dat de plakspijker helemaal niet hecht.

Bij plakspijkers.nl willen we het gebruik van dit ophang systeem zonder boren zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom vind je bij elk product een passende handleiding waarmee je snel en makkelijk de spijkers kunt ophangen. 

Hoe dit moet verschilt per merk en type. Kijk daarom in de product beschrijvingen van onze producten voor de juiste handleiding. 

Wat alle handleidingen gemeen hebben, is dat de ondergrond van te voren goed ontvet dient te worden. Ook dit lees je terug in de handleidingen.

Plakspijkers verwijderen doe je in veel gevallen gemakkelijk door deze er gewoon af te trekken. Let bij gevoelige wanden zoals behang of stucwerk er wel op dat je de ondergrond niet meetrekt. 

Dit risico beperk je het meest door de juiste type plakspijkers op gevoelige ondergronden te plakken. Deze types zijn namelijk speciaal voor behang en stucwerk ontworpen en beperken daarom het risico van een beschadigde wand met 95%!

Over plakspijkers.nl

Wanneer je bij plakspijkers.nl voor 17:00 besteld, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. In dit geval kan je jouw bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten.

Bestel je na 17:00? Dan verzenden we jouw bestelling direct de volgende dag. Je kunt jouw bestelling dan binnen 2 tot 3 dagen verwachten. 

Bestellingen worden vrijwel altijd in brievenbus formaat verzonden. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de pakketbezorger. Wel zo makkelijk toch?

Verzenden is vanaf €20,- helemaal gratis. Wanneer jij dus voor 20 euro of meer besteld, betalen wij de verzendkosten! Dit geldt ook voor verzenden naar België.

Bestel je voor minder dan €20,-, dan kost de verzending slechts €1,99

Ongebruikte producten zijn altijd gratis te retourneren

Bij plakspijkers.nl hebben we de laagste prijsgarantie. Dat betekend dat wanneer jij hetzelfde product ergens goedkoper vind (dit geld voor de productprijs + verzendkosten), je hetzelfde product bij ons helemaal gratis krijgt. 

Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Op al onze producten krijg je altijd 3 maanden garantie. Wanneer de bestelde plakspijkers op de juiste manier zijn aangebracht en binnen 3 maanden al loslaten of een ander defect vertonen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

 

Contact met onze klantenservice kan gemakkelijk via e-mail, telefoon of WhatsApp. 

Je kunt ook ons contactformulier invullen. Dan nemen we altijd binnen 24 uur contact met je op.

Betalen via ons webshop kan veilig en gemakkelijk met Ideal, Apple Pay, Bancontact en MasterCard

Winkelwagen
Whatsapp met ons!