Kies de meest geschikte plakspijkers voor elke type wand

Plakspijkers voor elke type wand

Gemiddelde klantenbeoordeling 9,2

plakspijkers reviews

Op welke wand heb jij een kleefspijker nodig?

Plakspijkers.nl maakt het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We willen dat jij de beste kleefspijker gebruikt voor hetgeen dat jij wilt ophangen zonder te boren! Het is belangrijk dat je een klevende spijker gebruikt die geschikt is voor de type wand waarop jij iets wilt ophangen. Voor elke type wand is er wel een geschikte oplossing, kies hieronder voor welke type wand jij een kleefspijker nodig hebt en zie direct alle geschikte producten voor de wand waarop jij iets wilt ophangen zonder te boren. Zo zal je nooit het probleem ervaren dat de kleefspijkers van de wand af zullen vallen, wel zo makkelijk!

Juni deals: De aanbiedingen op Plakspijkers.nl lopen tot 30 juni 2024.

Tegels

De ideale spijkers voor deze wanden

Stucwerk & behang

Te verwijderen zonder schade

Natte ruimtes (badkamer, toilet & keuken)

Waterdichte kleefspijkers voor buiten, keukens en badkamers

Bekijk onze waterdichte klevende spijker: dé beste kleefspijker voor in de badkamer

Let goed op de type wand

Naast de draagkracht van een kleefspijker, is het belangrijk om op te letten voor welke type wand(en) deze geschikt is. Wanneer je een zelfklevende spijkers plak op een wand waarvoor deze niet geschikt is, kan deze zijn draagkracht verliezen of zelf helemaal niet plakken. Ook kan de kleefspijker schade aan de wand aanbrengen wanneer deze niet geschikt is voor het type wand. Kies dus juist.

Waterdicht

Niet elke kleefspijker is waterdicht. Wanneer je iets buiten wilt ophangen of in de vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, raden we aan om voor een waterdichte kleefspijker te kiezen.

Verwijderen zonder schade

Een kleefspijker is gemakkelijk te verwijderen zonder schade. Echter is het wel belangrijk om alleen te plakken op de wanden waar deze voor geschikt is, dit voorkomt schade bij het verwijderen.

Vandaag besteld, is morgen in huis

Snel en gemakkelijk. Geniet direct van je opgehangen items!

Gratis thuis bezorgd vanaf €20

Bij bestellingen vanaf €20 betaal je geen verzendkosten

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten?

Kom je er niet helemaal uit? En wil je graag advies over welke varianten het beste zijn voor het geen dat jij wilt ophangen? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via WhatsApp, we reageren vaak al binnen 1 minuut!

Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen of direct bellen op 085-0602352.

Veel gestelde vragen

Over de wanden

Een klevende spijker is niet altijd geschikt voor alle type wanden. Wanneer deze niet geschikt is voor een bepaalde type wand, kan de draagkracht verloren gaan. Ook kan het voorkomen dat de kleefspijker helemaal niet plakt. 

Een tweede belangrijk punt, is dat een kleefspijker schade kan aanrichten bij het verwijderen ervan. Kies daarom altijd een geschikt product voor de wand waarop jij de plakspijker wilt gebruiken!

Op plakspijkers.nl beschrijven we in elke product beschrijving voor welke type wanden deze geschikt zijn. Zo hoef je nooit verkeerd te kiezen.

Ook kan je in de menubalk gemakkelijk selecteren voor welke type wand je een kleefspijker nodig hebt. Je krijgt dan een overzicht van alle producten die geschikt zijn voor jouw type wand!

Dat is natuurlijk vervelend. Bij plakspijkers.nl kan je altijd gemakkelijk het artikel omruilen voor de juiste variant. Zo heb je binnen 3 werkdagen alsnog het juiste artikel in huis.

Ja, de wand moet altijd vlak zijn. Wanneer een wand niet vlak is, hechten de plakspijkers namelijk niet meer goed. Dit zorgt voor geen of minder draagkracht. 

Het is dus niet mogelijk om een kleefspijker te bevestigen aan bijvoorbeeld bakstenen, oneffen tegels of spachtel poets muren. 

Bij plakspijkers.nl willen we het gebruik van dit ophang systeem zonder boren zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom vind je bij elk product een passende handleiding waarmee je snel en makkelijk de spijkers kunt ophangen. 

Hoe dit moet verschilt per merk en type. Kijk daarom in de product beschrijvingen van onze producten voor de juiste handleiding. 

Wat alle handleidingen gemeen hebben, is dat de ondergrond van te voren goed ontvet dient te worden. Ook dit lees je terug in de handleidingen.

Plakspijkers verwijderen doe je in veel gevallen gemakkelijk door deze er gewoon af te trekken. Let bij gevoelige wanden zoals behang of stucwerk er wel op dat je de ondergrond niet meetrekt. 

Dit risico beperk je het meest door de juiste type plakspijkers op gevoelige ondergronden te plakken. Deze types zijn namelijk speciaal voor behang en stucwerk ontworpen en beperken daarom het risico van een beschadigde wand met 95%!

Over plakspijkers.nl

Wanneer je bij plakspijkers.nl voor 17:00 besteld, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. In dit geval kan je jouw bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten.

Bestel je na 17:00? Dan verzenden we jouw bestelling direct de volgende dag. Je kunt jouw bestelling dan binnen 2 tot 3 dagen verwachten. 

Bestellingen worden vrijwel altijd in brievenbus formaat verzonden. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de pakketbezorger. Wel zo makkelijk toch?

Verzenden is vanaf €20,- helemaal gratis. Wanneer jij dus voor 20 euro of meer besteld, betalen wij de verzendkosten! Dit geldt ook voor verzenden naar België.

Bestel je voor minder dan €20,-, dan kost de verzending slechts €1,99. 

Ongebruikte producten zijn altijd gratis te retourneren

Bij plakspijkers.nl hebben we de laagste prijsgarantie. Dat betekend dat wanneer jij hetzelfde product ergens goedkoper vind (dit geld voor de productprijs + verzendkosten), je hetzelfde product bij ons helemaal gratis krijgt. 

Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Op al onze producten krijg je altijd 3 maanden garantie. Wanneer de bestelde plakspijkers op de juiste manier zijn aangebracht en binnen 3 maanden al loslaten of een ander defect vertonen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

 

Contact met onze klantenservice kan gemakkelijk via e-mail, telefoon of WhatsApp. 

Je kunt ook ons contactformulier invullen. Dan nemen we altijd binnen 24 uur contact met je op.

Betalen via ons webshop kan veilig en gemakkelijk met Ideal, Apple Pay, Bancontact en MasterCard

Winkelwagen
Whatsapp met ons!