Vervang boren en schroeven met ons sterke en gebruiksvriendelijke ophangsysteem

Schilderij ophangsysteem

Een schilderij ophangsysteem is de ideale oplossing om schilderijen veilig en eenvoudig aan de muur te hangen. In plaats van gaten te boren of gebruik te maken van onhandige ophangmethoden, is ons ophangsysteem zeer eenvoudig in gebruik

Met verschillende soorten plakspijkers tot wel 10 kilogram draagkracht, is het geschikt voor vrijwel elk type schilderij en muur. Plakspijkers.nl garandeert een veilige, flexibele en eenvoudige manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen zonder enige schade te veroorzaken.

Ontdek het innovatieve schilderij ophangsysteem van Plakspijkers.nl

Onze naam verraad het eigenlijk al. Als dé specialist op het gebied van zelfklevende spijkers bieden wij een innovatieve oplossing voor het ophangen van schilderijen: onze plakspijkers. Steeds meer mensen kiezen voor onze plakspijkers als alternatief voor het traditionele schilderij ophangsysteem. Onze plakspijkers zijn sterk genoeg om schilderijen en andere wanddecoratie veilig aan de muur te hangen, zonder de muur of het oppervlak te beschadigen. Selecteer hier gemakkelijk de draagkracht en creëer je eigen schilderij ophangsysteem!

schilderij ophangsysteem

Een schilderij ophangsysteem zonder te hoeven boren

Onze spijkers zijn de ideale oplossing om een schilderij op te hangen zonder te boren. Naast schilderijen zijn onze plakspijkers ook uitermate geschikt voor het ophangen van andere voorwerpen. Denk hierbij aan fotolijsten, spiegels, planken, doucherekjes en andere decoratieve items.

Onze plakspijkers zijn een handig en veelzijdig alternatief voor traditionele ophangsystemen, omdat ze geen gaten achterlaten in de muur en makkelijk te gebruiken zijn. Zo kun je eenvoudig een fotolijst ophangen zonder te hoeven puzzelen met haken en draad, en kun je een plank of spiegel snel en veilig aan de muur bevestigen zonder te hoeven boren.

Onze plakspijkers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gewichtsklassen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en gewichtslimieten. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw favoriete voorwerpen stevig en veilig aan de muur hangen.

Alternatieve ophangsystemen schilderij

Er zijn verschillende soorten ophangsystemen voor schilderijen beschikbaar, elk met hun eigen unieke voordelen. Hier zijn enkele populaire opties:

  • Traditionele wandhaken: Eenvoudige wandhaken zijn geschikt voor lichte schilderijen en zijn gemakkelijk te installeren. Ze vereisen echter wel boren in de muur.

  • Plakspijkers: Ideaal voor huurwoningen of gevoelige muren, plakspijkers bieden een lijmoplossing zonder boren. Ze kunnen vaak hergebruikt worden en laten geen sporen achter.

  • Ophangrailsystemen: Deze systemen bestaan uit rails die aan de muur worden bevestigd, waardoor je schilderijen kunt verschuiven en op verschillende hoogtes kunt ophangen zonder gaten in de muur te maken.

  • Schilderijhaken: Verkrijgbaar in verschillende maten en gewichtscapaciteiten, schilderijhaken bieden stevige ondersteuning voor zwaardere schilderijen en zijn geschikt voor gebruik met wandrails.

  • Galerijrails: Perfect voor het creëren van een galerijachtige presentatie, galerijrails stellen je in staat om meerdere schilderijen op een rij op te hangen met behulp van haakjes of koorden.

Met deze diverse ophangsystemen kun je je schilderijen veilig en stijlvol aan de muur hangen, passend bij jouw persoonlijke voorkeur en interieurstijl.

Bekijk hier alle producten

Hulp nodig bij het schilderij ophangsysteem?

Kom je er niet helemaal uit? En wil je graag advies over onze ophangsystemen? We helpen je graag verder! Neem contact met ons op via WhatsApp, we reageren vaak al binnen 5 minuten

Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen of direct bellen.

Veel gestelde vragen

Over onze plakspijkers

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar schilderij ophangsysteem, is het essentieel om rekening te houden met de draagkracht van de klevende spijkers. Deze draagkracht bepaalt namelijk het gewicht dat de plakspijker kan dragen.

Zo is het mogelijk om wandplanken, schilderijen, spiegels en andere objecten op te hangen met behulp van een schilderij ophangsysteem dat gebruik maakt van klevende spijkers. Echter is het van belang om ervoor te zorgen dat het maximale draagvermogen van de plakspijker niet wordt overschreden. Zo voorkom je dat het ophangsysteem loslaat en het object van de muur valt.

Kortom, wanneer je een betrouwbaar schilderij ophangsysteem wilt, let dan op de draagkracht van de klevende spijkers. Hierdoor voorkom je dat het ophangsysteem loslaat en het schilderij of andere objecten van de muur valt.

Wanneer je een klevende spijker aan de wand hebt bevestigd welke goed is ontsmet volgens de gebruiksaanwijzing. Zal elke plakspijker in ons assortiment levenslang zijn draagkracht behouden. Het is dus een fabeltje dat in verloop van de tijd de draagkracht verloren gaat waardoor hij na een aantal maanden of jaren alsnog los zou laten.

Bij plakspijkers.nl willen we het gebruik van dit ophang systeem voor doucherek zonder boren zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom vind je bij elk product een passende handleiding waarmee je snel en makkelijk de spijkers kunt ophangen. 

Hoe dit moet verschilt per merk en type. Kijk daarom in de product beschrijvingen van onze producten voor de juiste handleiding. 

Wat alle handleidingen gemeen hebben, is dat de ondergrond van te voren goed ontvet dient te worden. Ook dit lees je terug in de handleidingen.

Wil je een schilderij veilig en eenvoudig ophangen zonder te hoeven boren? Dan is ons schilderij ophangsysteem de perfecte oplossing! Volg deze vier eenvoudige stappen:

  1. Maak de wand waar je het schilderij wilt ophangen schoon en vetvrij. Gebruik hiervoor een schone natte doek of citroen. Laat het ongeveer een minuut intrekken en dep de wand daarna droog met een schone doek.
  2. Bepaal de plek waar je het schilderij wilt ophangen en zorg ervoor dat je meerdere plakspijkers waterpas naast elkaar ophangt.
  3. Haal de plakspijkers uit de verpakking, verwijder de sticker en druk het product stevig tegen de wand op de juiste plek. Druk vervolgens de lucht onder de sticker goed naar de zijkanten zodat er geen luchtbelletjes meer zichtbaar zijn. Let op: wanneer de plakspijkers eenmaal bevestigd zijn, kunnen ze niet meer worden verwijderd of opnieuw gebruikt worden.
  4. Laat de plakspijkers ongeveer 2 uur rusten voordat je het schilderij ophangt. Dit zorgt ervoor dat de plakspijkers goed hechten aan de wand en dat het schilderij stevig hangt.

Met deze eenvoudige stappen is ons schilderij ophangsysteem een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier om jouw favoriete items veilig en zonder schade aan de muur op te hangen.

Over plakspijkers.nl

Wanneer je bij plakspijkers.nl voor 17:00 besteld, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. In dit geval kan je jouw bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten.

Bestel je na 17:00? Dan verzenden we jouw bestelling direct de volgende dag. Je kunt jouw bestelling dan binnen 2 tot 3 dagen verwachten. 

Bestellingen worden vrijwel altijd in brievenbus formaat verzonden. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de pakketbezorger. Wel zo makkelijk toch?

Verzenden is vanaf €20,- helemaal gratis. Wanneer jij dus voor 20 euro of meer besteld, betalen wij de verzendkosten! Dit geldt ook voor verzenden naar België.

Bestel je voor minder dan €20,-, dan kost de verzending slechts €2,50

Ongebruikte producten zijn altijd gratis te retourneren

Bij plakspijkers.nl hebben we de laagste prijsgarantie. Dat betekend dat wanneer jij hetzelfde product ergens goedkoper vind (dit geld voor de productprijs + verzendkosten), je hetzelfde product bij ons helemaal gratis krijgt. 

Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Op al onze producten krijg je altijd 3 maanden garantie. Wanneer de bestelde plakspijkers op de juiste manier zijn aangebracht en binnen 3 maanden al loslaten of een ander defect vertonen, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. 

 

Contact met onze klantenservice kan gemakkelijk via e-mail, telefoon of WhatsApp. 

Je kunt ook ons contactformulier invullen. Dan nemen we altijd binnen 24 uur contact met je op.

Betalen via ons webshop kan veilig en gemakkelijk met Ideal, Apple Pay, Bancontact en MasterCard

Winkelwagen
Chat openen
Whatsapp met ons!
Vragen over schilderij ophangen zonder boren?